Verbum Kielipalvelut Oy on PK-Koulutuskeskus Oy:n perustama yritys. PK-Koulutuskeskus Oy on vuodesta 1994 lähtien kouluttanut erityisesti suurten ja keskisuurten yritysten henkilöstöä järjestäen sekä yrityskohtaista koulutusta että avoimia seminaareja.

Yrityskohtaisen kielikoulutuksen ja käännöstoiminnan kysynnän kasvaessa PK-Koulutuskeskus Oy yhtiöitti vuonna 2010 kielipalvelutoiminnan omaksi yhtiökseen, Verbum Kielipalvelut Oy:ksi. Uuden yhtiön avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja ammattimaisemmin myös kyseisellä liiketoiminta-alueella. 

Verbum Kielipalvelut Oy järjestää räätälöityä kielikoulutusta yritysten vaatimusten ja tarpeiden mukaan. Käännöspalvelumme huolehtii suurten ja pienten käännöstöiden ja -projektien suunnittelusta ja toteuttamisesta nopeasti ja ammattitaidolla. Henkilöstöllämme on alan koulutus sekä vuosien kokemus kielikoulutusten ja käännöstoiminnan järjestämisestä. Kouluttajamme ja kääntäjämme sekä muut yhteistyökumppanimme ovat alansa kokeneita asiantuntijoita.

Panostamme käännös- ja kielikoulutuspalveluiden laadun lisäksi   asiakaspalvelumme nopeuteen. Vastaamme yhteydenottoihin välittömästi ja  annamme  tarjouspyyntöihin vastauksen  useimmiten yhden työpäivän  kuluessa.